Onderstaande verhalen zijn geschreven door patiënten, die behandeld zijn in Medisch Centrum Hirudo, met de bedoeling hun ervaring met u te delen. Misschien kunt u zich in één van deze verhalen herkennen.

Verhalen van onze patiënten.

Menstruatiepijn, Zaandam, januari 2010.

Ik ben via mijn vader hier terecht gekomen, hij had veel klachten en slikte veel medicijnen maar is daar nu allemaal vanaf dankzij de bloedzuigers.

Zelf had ik veel last van menstruatiepijn ook al moest ik nog niet ongesteld worden, duizeligheid, prikkelbare darm en een te langzaamwerkende schildklier.

In het begin vond ik het wel eng om die beestjes zo op je te laten zetten maar na een paar keer was ik al snel aan ze gewend en ging ik er zonder moeite heen. Na een paar weken merkte ik meteen al verschil met mijn menstruatiepijn en mijn darmen werden ook een stuk beter. Helaas begon de verzekering moeilijk te doen en kreeg ik niks meer vergoed waardoor ik ben gestopt met de behandelingen.

De meeste dingen waar ik last van had zijn een stuk verbeterd en als de verzekering niet moeilijk was gaan doen had ik zeker nog de behandelingen afgemaakt want ik ben ervan overtuigd dat mijn klachten dan bijna waren verdwenen of helemaal weg waren.
Mijn menstruatiepijn is nu een stuk minder, heb amper nog last van duizeligheid en mijn darmen zijn ook een stuk beter geworden,
allemaal dankzij de bloedzuigers en natuurlijk Drs Guilliazova.

Heel erg bedankt!